een paar woorden

Over mij als jouw personal trainer

Benadering van personal training

personal training inspireert

Mijn naam is Suzan van Beijmerwerdt. Ik ben een gedreven en gepassioneerde personal trainer en ik heb de laatste 8 jaar mensen mogen inspireren en motiveren om grenzen te verleggen, fitter te worden en meer zelfvertrouwen te krijgen. Jou inspireren en werken aan je fitheid is mijn passie. Op deze pagina zie en voel je mijn filosofie.

Waarom inner circle training?

Enkele redenen om met mij samen te werken

verbeter flexibliteit

Voorkom stijfheid. Training kan je helpen om pijnvrij en soepel te kunnen bewegen.

spierkracht

Je sterker voelen betekent ook dat je spierkracht toe kan nemen. Alles voelt makkelijkere en gaat makkelijker.

Houding verbeteren

Veel zittend werk? Loop je wat krom? Training kan je helpen je houding te veranderen.

verbeterde bloedstroom

Activeer je lichaam. Voel meer energie. Een sterk en warm hart in een sterk lijf.

Belangrijke aspecten

Personal training kent vijf belangrijke aspecten

Personal training draait om persoonlijkheid
PERSOONLIJKHEID

Bij personal training speelt persoonlijkheid een belangrijke rol. Wie ben jij en wat heb jij nodig als persoon? Waar loop je tegenaan? Op deze manier stellen wij samen een persoonlijk tijdschema op en blijven de doelstellingen realistisch.

TECHNIEK

Aan de hand van een uitgebreide test-training kan ik beoordelen hoe ik jou het beste kan begeleiden. Hoe is je motoriek, heb je blessures, heb je training-technisch al ervaring of ben je beginner? Ben je bewust bezig met je ademhaling? Je krijgt altijd een persoonlijk advies over wat ik denk dat jij nodig hebt om je doelen te halen.

Personal training draait om techniek
betrouwbaarheid

Samen gaan wij een commitment aan. We maken een planning, passen onze trainingsafspraken hierop aan en zijn trouw naar elkaar en wat we willen bereiken. Ik word een deel van jouw Inner Circle en jij van de mijne. Zo halen we samen jouw doelen.

Diversity, hands and team collaboration in business for planning, support and trust at the office.
giving hands to the camera, help and self help concept, mental health
samenwerking

Het echte gevoel dat je er niet alleen voor staat, dat is voor mij het belangrijkste. Niet op afstand werken, maar samen werken om jouw doelen te bereiken.

volhouden

“De weg mag soms kronkelen….maar succes begint waar excuses eindigen”. 

Zonder doorzettingsvermogen kom je nergens. Je vindt in mij altijd iemand die jou motiveert. Niet afkraakt, maar zoekt naar de knop ‘aan’ in jou. En als deze eenmaal aan is gezet, zal je zien dat je resultaten gaat halen! En vergeet niet…de mooiste wegen zijn vaak de kronkelwegen. 

Inner circle training is meer

personal training met de nadruk op personal

Het draait om de combinatie van een gezonde mindset, balans in je leefstijl en structuur in je trainingen. De cirkel moet rond zijn. Het leven is niet zwart en wit. Ik streef naar realistische doelen waarbij jij gaat ontdekken wat voor jou werkt. Als jouw  trainer ben ik nauw betrokken bij dit proces en zal ik onderdeel worden van jouw weekschema. We werken functioneel mogelijk en zo ervaar buiten de sportschool hoe het is om je fysiek en mentaal fit te voelen.

Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen zal ik niet alleen een uitgebalanceerd trainingsschema voor je maken maar zal ook voor- en nazorg een belangrijk onderdeel zijn van jouw traject.

Dit ben ik, wie ben jij?

0 +

dagen per jaar met sport bezig

0 +

uur per dag positief

0 +

jaar ervaring

0 +

motivatie en inzet

Volg Inner circle training op social media